Esittely

-Ekokampaamo ja Ekohoitola-

Hiushuone Korento

Hiushuone Korento avasi ovensa huhtikuussa 2007 tavoitteena tarjota asiakkaille erilainen ympäristöä kunnioittava vaihtoehto kampaamopalveluille.

Ajatus ekologisesta kampaamosta sai alkunsa omasta tarpeesta tuoda ekologiset arvot osaksi omaa työtä kampaajana. Lisäksi ajatuksena oli luoda rauhallinen ja tunnelmallinen ympäristö, jossa on mahdollista irrottautua nykypäivän kiireisestä elämänrytmistä.
Korennon tavoitteena on ollut alusta lähtien tarjota kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa, jonka tärkeänä osana on henkilökohtainen ja ystävällinen palvelu.

Halu syventää omaa tietämystä luonnonmukaisista menetelmistä vei minut ekokampaajakoulutukseen Helsinkiin syksyllä 2007.

Koulutuksen myötä sain aivan uuden näkökulman kampaajan työhön. Nyt käytämmekin Korennossa pääasiassa luonnosta peräisin olevia aineita: Teemme hiusten kasvivärjäyksiä sekä erilaisia hoitoja mm. savella ja yrteillä.

Keväällä 2017 avasimme samoihin tiloihin myös Ekohoitolan. Ekokosmetologimme tekee mm. ihanat kasvo- ja vartalohoidot luonnonmukaisesti.

Käytämme Korennossa puhtaita luonnontuotteita ja luonnonkosmetiikkaa ja haluamme tarjota niitä myös asiakkaillemme. Tuotevalikoimaamme kuuluu hiustuotteiden lisäksi kasvojenhoitotuotteita, meikkejä ja vartalonhoitotuotteita. Tuotesarjoistamme voit lukea lisää tuotesivuilta.

Toivomme kaikki sydämestämme, että voimme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden puhtaampaan ja terveellisempään tapaan hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti myös jatkossakin.

Lämpimästi Tervetuloa Korentoon!

-Anna-

– Tällä hetkellä Korennossa työskentelee neljä iloista naista, tässä meistä lyhyet esittelyt –

Tervehdys!

 

anna omenapuun oksa hymyOlen Anna, Ekokampaaja, Korennon perustaja ja puuhanainen. Valmistuin kampaajaksi 2005 ja haaveilin jo opiskeluaikana omasta yrityksestä. Korento onkin minulle unelmieni työpaikka ja toinen kotini. Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja heidän ilahduttaminen ja auttaminen.  Lisäksi työssä viehättää sen käsityömäisyys, joka liittyy kiinteästi kaikkeen tekemiseen Ekokampaajana.  Myös vapaa-ajallani teen kaikkea käsilläni kuten ompelen, neulon, hoidan puutarhaa, sisustan, leivon ja laitan ruokaa. Rakastan myös liikuskella luonnossa ja nauttia eri vuodenajoista. Vapaa-aikani kuluu pitkälti ihanan perheeni parissa, johon rakkaan puolisoni Teron lisäksi kuuluu 6-vuotias esikoiseni Varpu, 4-vuotias Verneri sekä uusin tulokas Venni 1 vuotta.  Asustelemme tätä nykyä omakotitalossa lähellä kaunista luontoa Korpilahdella. Lasten myötä myös erilaiset äitiysteemat ovat lähellä sydäntäni ja toiminkin vapaa-ehtoisena imetystukiäitinä.

anna@hiushuonekorento.fi

 

Moikka!

mirva edestä rungon takaa pystyOlen Mirva ja valmistuin parturi-kampaajaksi 2007. Kuulin Ekokampaajakoulutuksesta ja innostuin asiasta täysin. Suoritin Ekokampaaja-opinnot samalla kun aloitin työskentelyn Korennossa ja valmistuin Ekokampaajaksi maaliskuussa 2015.  Tunnen, että tämä on sitä mitä olen unelmatyöltäni odottanut: Voin tarjota asiakkailleni luonnollisemman, ekologisemman ja terveellisemmän vaihtoehdon hiusten hoitoon. Sen myötä voin hyvän palvelun lisäksi antaa asiakkailleni enemmän kokonaisvaltaista hyvää oloa ja piristystä arkeen. Nautin työstäni, sillä se on ihmisten kohtaamista ja hoitamista käsityön kautta, jonka tulokset ovat heti nähtävillä. Käsillä tekijänä neulon ja ompelen vapaa-aikanani, kokkailen hyvää ruokaa ja nautin yhdessä olosta mieheni ja lasteni kanssa.  Kiertelen myös kissanäyttelyissä kolmen burmankissani kanssa. Parasta rentoutumista on kuitenkin syventyä hyvän kirjan pariin, joka on pahaksi tummille silmänalusille, mutta hyväksi mielelle.

mirva@hiushuonekorento.fi

 

Hei!

leena omenaoksat vaakaOlen Leena. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2007 Etelä-Pohjanmaalla ja vuosi tämän jälkeen muutin työn perässä Jyväskylään. Kierrättäminen ja luonnon kunnioittaminen ovat olleet minulle tärkeitä asioita jo pitkään. Tutustuttuani luonnonmukaisiin vaihtoehtoihin kosmetiikassa ja kodin puhtaanapidossa, ajatus ekologisista ja luonnollisista valinnoista myös työssäni oli selkeä. Onnekas sattuma toi minut Korentoon ja valmistuin Ekokampaajaksi 2016. Kotioloissa vietän aikaa mieheni ja kahden lapsemme kanssa. Teemme usein retkiä läheiseen metsään. Syksyllä pienet kupit täyttyy marjoista ja korit sienistä. Kun on aika tuulettaa ajatuksia, käyn elokuvissa. Teen myös vapaaehtoistyötä Kantoliinayhdistyksen kantovälinetukihenkilönä.

leena@hiushuonekorento.fi

Hei!

unnamedOlen Tiina, Ekohoitola Korennon kosmetologi. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja aiemmat opintoni luontaishoitojen parissa ovat johdattaneet minua tutkimaan myös kauneudenhoitoa kokonaisvaltaisemmasta ja luonnollisemmasta näkökulmasta käsin. Minulle on tärkeää tarjota asiakkailleni tuloksellista ihonhoitoa mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti, unohtamatta ihmistä kokonaisuutena. Mielestäni jokaisen hoidon pitää tarjota asiakkaalle myös mahdollisuus rentoutumiseen ja hemmotteluun; elämykseen, joka irroittaa hetkeksi arjen kiireistä. Vapaa-aikani vietän mieheni sekä kolmen tyttäreni kanssa mieluiten kotona rentoutuen, hyvää kirjaa lukien, puutarhaa hoitaen tai meditoiden. Ilolla odotan tapaavani sinut hoitojen merkeissä. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

tiina@hiushuonekorento.fi

Kommentointi on suljettu.