Palvelut

Hiustenleikkaukset:

Teemme ammattitaidolla yksilölliset leikkaukset toiveiden mukaan ja hiusten luonnollinen olemus huomioiden. Käytössämme on laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet.

Hinnat: 25-49€

Intialainen päänhieronta:

Päänhieronta parantaa vastustuskykyä, rentouttaa ja lievittää stressiä. Lisäksi se parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin hiukset ja päänahka voivat paremmin.

Hieronnan voi yhdistää useimpiin muihin palveluihin kuten hiustenkasvivärjäyksiin tai hoitoihin, jolloin se tehostaa niiden vaikutuksia. Tietysti hieronnasta voi nautiskella myös yksistään ja se on ihana lahjaidea!

Kesto: 60min. Hinta: 58€

Luonnonmukaiset hiusten ja hiuspohjan hoidot:

Hiuspohjan kuorinta: Kutisevalle päänahalle, sekä paljon muotoiluaineita käyttäville. Tämä virkistävä ja puhdistava hoito irrottaa lempeästi hiuspohjaan kertynyttä kuivaa ihosolukkoa ja muita ylimääräisiä aineita. Virkistää erityisesti hiuspohjan aineenvaihduntaa.

Savihoidot hiuspohjalle: Käytössämme on erilaisia savilaatuja, joita yhdistelemällä kasviöljyjen, yrttien ja uutteiden kanssa saadan räätälöityvaikutus,  joka auttaa erilaisiin päänahan ongelmiin (hilse, kutina, rasvaisuus). Savi myös virkistää, puhdistaa ja elvyttää, vaikka hiuspohjassa ei ongelmia olisikaan. Erityisen hyvä ryhdittömille ja liukkaille hiuksille: Antaa hiuksille  kohotusta ja ilmavuutta.

Turvehoito hiuspohjalle: Turve on tehokas kosteuttaja erityisesti kuivalle päänahalle. Se rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä, kutiavaa ja rikkinäistä hiuspohjaa sekä normalisoi ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja talintuotantoa. Siitä voi saada apua myös hiusten lähtöön, psoriasikseen ja atopiaan. Rauhoittaa hiuspohjaa myös allergisissa reaktioissa.

Merilevähoito: Puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja jopa raskasmetalleja (kuten rautaa, kuparia, mangaania). Suositellan erityisesti jos päivittäisessä käytössä on runsaasti muotoilutuotteita. Hoitaa hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi. Sopii hyvin myös kuiville hiuksille.

Hiusten öljyhoito: Luonnollisilla kasviöljyillä on mahdollista hoitaa erityisesti kuivia ja rasittuneita hiuksia sekä hiuspohjaa. Öljyn annetaan vaikuttaa lämpimän hauteen alla ja  lopuksi ylimääräinen öljy pestään pois shampoolla, jolloin hiukset jäävät mahdollisimman ilmaviksi, mutta silti hoidetuiksi.

Hinnat:

Kuorinta: 25,00€

Hiuspohjanhoidot: 53€

Muut hoidot hiusten pituudesta riippuen: 65-78€

Hoitoon voi  myös yhdistää intialaisen päänhieronnan, joka tehosta hoitovaikutusta. Hieronnan hinta hoidon yhteydessä: 42,00€

Hiusten kasvivärjäykset:

Hiusten värjäys kasviväreillä on aivan uudenlainen kokemus!

Keitämme värit yksilöllisesti jokaiseen tilanteeseen sopivaksi. Lämmin kasvipuuro levitetään hiuksiin ja päänahkaan ja kääritään lämpimään pyyhehauteeseen, jossa se saa vaikuttaa noin tunnin ajan. Päänahka pidetään lämpimänä hartioille sijoitetulla kaurapussilla, joka tekee terää myös pienille niska ja hartia säryille. Kupponen lämmintä juomaa kuuluu tietysti asiaan. Nautiskellaan kiireettömästä olosta. Täydellinen vastakohta kylmälle, ammoniakin katkuiselle  synteettiselle hiusvärille.

Käytämme kasvivärjäyksissä puhtaita kasvijauheita, jotka ovat 100% luonnonmukaisia. Kasvijauheiden joukkoon voidaan lisätä tarpeen mukaan erilaisia yrttejä ja muita luonnollisia aineita kuten: sitruunaa, kookosöljyä, teetä tai suolaa. Kasvivärjäys hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Se antaa hiuksille ryhtiä ja ilmavuutta. Kasvivärjäyksellä ei voida vaalentaa hiuksia ja tummennukset vaativat usein useamman käsittelyn. Kasviväri ei jätä kovaa kasvurajaa vaan kuluu pehmeästi pois hiuksista, silti värinkesto on yleensä hyvä. Värjäykseen ja sen lopputulokseen vaikuttavat mm. hiuslaatu, haluttu sävy ja aikaisemman käsittelyt. Kasviväri onkin aina yksilöllinen. Joskus ennen ensimmäistä kasviväriä on tarpeellista tehdä hiuksille puhdistus, joka poistaa hiuksiin kertyneitä synteettisiä aineita ja metalleja. Käytämme puhdistuksessa savea , kaalia ja merilevää.

Hinnat 78-126€

Hiusten savi-sooda-kirkastus:

Käytössämme on nyt UUSI luonnollisempi vaalennusmenetelmä. Vaalentavassa aineessa ei ole käytetty voimakkaita kemikaaleja ja kaikki ainesosat ovat biohajoavia. Vaalennusaine sisältää savea, soodaa ja hapetetta. Käsittelyllä on mahdollista vaalentaa hiusta usempia asteita vaalemmaksi. Saavutettava vaalennustulos riippuu aikaisemmista käsittelyistä ja hiuslaadusta. Menetelmä on hiukselle jonkinverran hellävaraisempi kuin ns. perinteinen vaalennuskäsittely ja lopputulokset ovat kauniin luonnollisia ja eläväisiä. Menetelmällä voidaan käsitellä hiukset kauttaltaan tai tehdä raidoituksia.

Hinnat 83-111€

Yrttijalkakylvyt:

Teemme hiustenvärjäysten sekä hoitojen vaikutusajalla itse sekoitettuja jalkakylpyjä.

Kylvyt koostuvat merisuolan, kasviöljyjen, eteeristenöljyjen ja kuivattujen yrttien sekä hedelmien sekoituksesta. 

Hinta: 13,50€

 Kampaukset:

Teemme yksilölliset kampaukset erilaisiin tarpeisiin. Käytössämme on laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet Less is More-sarjasta. Kestävät kampaukset ilman turhia kemikaaleja ja hiusten luonnolliset ominaisuudet huomioiden. 

Hinnat:

Pikakampaus: 26,00€

Föönaus/Muotoilu raudoilla: 25,00-37,00€

Kampaus rullilla: 37,00-49,00€

Kampaus kiinnitetty: 55,00-82,00€

Hääkampaus: 110,00-150,00€ (sis. harjoituksen)

Meikkaukset:

Käytössämme on laadukas Boho- meikkisarja, jonka tuotteet ovat ihoa hoitavia ja pakkauksia myöten ekologisia. Sekä nyt myös Mineraalimeikkisarjat Bare Faced Beauty ja Uoga Uoga- Mineraalipohjaisilla meeikeillä saa ihanan luonnollisen, mutta virheettömän näköisen kuulaan ihon.  Meikit sulautuvat ihoon kauniisti ja tuntuvat iholla miellyttäviltä. Kestävä ja luonnollinen meikki arkeen ja juhlaan.

Hinnat:

Päivämeikki 45,00€

Juhlameikit: 56,00€,

Häämeikki: 105€ (sis. harjoituksen)

Henkilökohtainen meikkiopastus ja esittely:

Haluatko päästä rauhassa tutustumaan laajaan luonnonkosmetiikan meikkivalikoimaamme? Varaamalla ajan meikkiopastukseen, pääset kokeilemaan tuotteita rauhassa omalle ihollesi ja saat apua sävyjen valintaan. Lisäksi saat halutessasi myös tekniikkaopastusta räätälöidysti omien toiveittesi mukaan. Meikki tehdään yhdessä asiakkan kanssa. Kesto 1h 15min. Opastuksen yhteydessä tuoteostoista -10%

Hinta: 65,00€

Miehille:

Teemme ammattitaidolla yksilölliset hiustenleikkaukset sekä parran/viiksien muotoilut toiveiden mukaan, niiden luonnollinen olemus huomioiden. Käytössämme on laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet.

Hiustenleikkaus hinnat:

osa tai kone leikkaus 15,00€

muotoonleikkaus: 25,00- 38,00€

Perus parran/viiksien muotoilu (ilman hauteita, esim. hiusten leikkauksen yhteydessä):

koneella 12,00€

veitsellä 25,00€

Hemmottelu parranajo:

Hemmottelu aloitetaan yrttihauteilla, jotka pehmittävät partakarvoja ja ihoa ennen ajoa. Teemme yrttihauteen tarpeiden mukaan, käytämme usein esimerkiksi koivua, kehäkukkaa ja rosmariinia. Sen jälkeen vaahdotamme kasvot perinteiseen tapaan partasutia apuna käyttäen. Käytössämme on Laveran miesten tuotteet , joita voi myös ostaa kotikäyttöön. Varsinainen ajo tapahtuu partaveitsellä. Ajon jälkeen vuorossa on vielä sekä lämpimät että kylmät hauteet, jotka jättävät ihon raikkaaksi. Lopuksi iholle levitetään vielä rauhoittavat aftershave-tuotteet. Hemmottelu parran ajoon voi yhdistää myös erilaiset parranmuotoilut, jolloin parta muotoillaan ennen ajoa halutunlaiseksi ja paljaaksi jäävät osat ajellaan ja rajataan veitsellä.

Hinta: 62,50€ (sis. tarvittaessa muotoilun)

Hoitokäsittely parralle tai hiuksille:

Voimme käyttää kasviraaka-aineita myös parranhoidossa. Samat aineet, joilla hoidamme/värjäämme hiuksia soveltuvat myös parranhuoltoon. Halutessaan käsittelyllä voi myös sävyttää(värjätä) partaa, mutta käsittelyn voi tehdä täysin värittömänä. Kasvijauheet ja -öljyt pehmentävät ja silottavat karkeaa partakarvaa ja tekevät sen helpommaksi käsitellä. Hiuksiin käsittely tuo tuuheutta, kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä sekä hoitaa myös päänahanongelmia (kutinaa, hilseilyä, rasvoittumista). Suosittelemme lämpimästi!

 Hinnat:

Hoitokäsittely: parralle 42,00€

Hoitokäsittely hiuksille 53,00€

Molemmat yhdessä: 82,00€

Kommentointi on suljettu.