Tuotteet

 lim läheltä

Less Is More – hiustenhoito- ja muotoilutuotteet:

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen. Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus. Tästä sarjasta löytyy nyt niitä kaivattuja muotoilutuotteita, joissa ei ole synteettisiä ainesosia, mutta toimivat silti moitteettomasti.

Lue lisää: www.greenlipsbeauty.com/shop-by-brand/less-is-more

Beauty garden

Beauty Garden ihonhoitotuotteet:

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat luomu ihonhoitotuotteet sekä korkealaatuiset käsintehdyt luomuteet. Beauty Gardenin tuotteet sisältävät LUOMU raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Lue lisää:www.beautygarden.fi

meikit neliö

Barefaced Beauty on 100 % luonnollista mineraalikosmetiikkaa.

Barefaced Beautyn mineraalimeikit ovat täysin luonnollisia ja puhtaita. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia, talkkia, hajusteita, synteettisiä väriaineita, karmiinia tai vismuttioksikloridia, joka on mineraali, mutta voi silti aiheuttaa ärsytystä.

Barefaced Beautyn mineraalimeikit sekä siveltimet ovat myös vegaanisia. (poikkeuksena huulikiilto joka sisältää mehiläisvahaa)

Barefaced Beauty Pure Mineral Cosmetics – meikit koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia. Näitä mineraaleja on louhittu eri puolilta maailmaa, jonka jälkeen ne ovat puhdistettu ja jauhettu hienoiksi jauheiksi. Niissä on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka levitettäessä antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen.

Lue lisää: www.lovepurelifestyle.com/barefaced-beauty

Uoga Uoga- mineraalimeikit:

Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Alku oli vaatimaton; yrityksen perustajat, Lena ja Jovita, tekivät tuoreita kasvonaamioita aidoista marjoista ystävilleen ja tutuilleen. Vaikka tänä päivänä Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista, kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi.

Yrityksen nimi on heidän kosmetiikkansa ydin: ”Uoga Uoga” käännettynä suomeksi tarkoittaa ”Marja Marja”. Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uogan mineraalimeikit käyttää ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa. Meripihka sisältää lukuisia antioksidantteja, jotka mm. hidastavat ihon ikääntymismisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle / ongelmaiholle.

Uoga Uoga kosmetiikassa ei kuitenkaan ole pelkästään kyse erikoisista ainesosista ja upeista tuotteista. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta hieman puhtaampi ja hieman kauniimpi.

Lue lisää: www.greenlipsbeauty.com/shop-by-brand/uoga-uoga

 

 

Lisäksi meillä on vaihtuvaa valikoimaa myös muilta merkeiltä.

Kommentointi on suljettu.